Van Berkum Carrosseriebedrijf nieuwe dealer van RTS Nederland

Van Berkum is een carrosseriebedrijf dat sinds zijn oprichting in 1936 gevestigd is in Lochem. Tot medio 2008 stonden de bedrijfsgebouwen midden in het centrum van Lochem. In datzelfde jaar zijn de nieuwe gebouwen aan de Kwinkweerd 133 eraan toegevoegd.


In de geschiedenis van het bedrijf zijn de meest uiteenlopende voertuigen gebouwd voor vaak zeer loyale klanten, waarvan er momenteel nog  steeds velen klant zijn. Ook het bouwen van kermisattracties en supervolume-combinaties ging én gaat men niet uit de weg.

Na drie generaties Van Berkum is het bedrijf in 2014 overgedragen aan Guus Plegt. De doelstellingen, kwaliteitsreputatie en het vakmanschap die verankerd zijn in het bedrijf, worden ook door de nieuwe eigenaar gekoesterd.

Onlangs is Carrosseriebouwer Van Berkum RTS dealer geworden voor de CRUISERS gesloten opbouwsystemen en ISONORT koel- en vriesopbouwen. Met deze nieuwe merken in het programma, kan Van Berkum de groeidoelstellingen sneller verwezenlijken en haar klanten nóg beter van dienst zijn!

Vind hier de ISONORT dealer bij u in de buurt

Erkende dealers