IJntema levert grote ISONORT koellaadbak aan Groothandel Bergsma Franeker BV

Onlangs ontving Groothandel Bergsma Franeker BV de nieuwe Renault Midlum met een grote ISONORT koellaadbak. Bergsma ontving al eerder een koellaadbak in deze uitvoering van erkend ISONORT dealer IJntema Carrosserie.


De verstelbare en opklapbare tussenwanden maken het mogelijk om de lading in drie compartimenten met verschillende temperatuurniveaus te vervoeren. De laadruimte in het voorste deel is het diepvriesdeel, de ruimte daarachter heeft een maximale temperatuur van 4 °C en het achterste gedeelte is geschikt voor niet-geconditioneerd vervoer. De Thermo King V-500 MAX koelmachine is op de voorwand van de carrosserie gemonteerd. Deze koelmachine bezit nachtkoeling, dit zorgt voor de gewenste temperaturen in de verschillende laadcompartimenten. De koelopbouw van ISONORT is voorzien van een ATP-keurmerk met FRA- en FRC-kwalificatie.

In nagenoeg alle denkbare opties is een ISONORT koellaadbak leverbaar. Ook voor een grotere opbouw helpt ISONORT u graag. Bent u nieuwsgierig geworden naar de opties voor uw situatie? Neem dan contact op met één van de erkende ISONORT dealers. 

Vind hier de ISONORT dealer bij u in de buurt

Erkende dealers