Geconditioneerd vervoer maakt het verschil

In Nederland hebben we anno 2014 te maken met een half miljoen voedselvergiftigingen per jaar. Een schrikbarend hoog aantal, dat met kleine aanpassingen terug te dringen is. Het belang van gekoeld en geconditioneerd vervoer is hierbij bijzonder duidelijk. Schimmels, bacteriën en virussen treden op als etenswaren niet op de juiste temperatuur blijven. Waarborg uw productkwaliteit!


Waarborg uw productkwaliteit met Isonort
In Nederland hebben we anno 2014 te maken met een half miljoen voedselvergiftigingen per jaar. Een schrikbarend hoog aantal, en een gevaar voor de reputatie van de leverancier. Nooit mag met iets uit deze orde uw naam geassocieerd worden. Daarom is het belang van kwalitatief hoogwaardig transport voor geconditioneerd vervoer u ongetwijfeld duidelijk. ISONORT biedt u de oplossing voor koelvervoer. 

Uw producten in topconditie
De zomer is in aantocht en temperaturen gaan weer stijgen. Bent u transporteur? Dan weet u als geen ander wat het belang is van goed ingericht koeltransport en welke hygiëne-eisen een rol spelen. Onze dealers denken graag met u mee over een oplossing afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Vervoert u bijvoorbeeld bloemen, groenten en vis? Dankzij een ISONORT koel- of vriesopbouw met isolatiemateriaal de vloer, wanden of het dak blijven uw producten in topconditie. Kies bijvoorbeeld voor de ISONORT Serie 250 met standaard specificaties voor het 3.5 ton GVW segment. Voor het zwaardere segment zijn uiteraard ook mogelijkheden. Ook koel- en vriesopbouwen van het trailersegment ‘3.5 ton tot 13.6 meter’ zijn klantspecifiek te bouwen. 

Waarborg uw marges, reputatie en klanttevredenheid met kwalitatief hoogwaardig vervoer. Bekijk hier alle Isonort dealers en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over geconditioneerd vervoer.

Vind hier de ISONORT dealer bij u in de buurt

Erkende dealers