Bilal Chicken Centre BV neemt Isonort koelopbouw in gebruik

Isonort koelopbouw voor Bilal Chicken Centre BV

Bilal Chicken Centre BV heeft voor het vervoeren van pluimveeproducten een ISONORT koelopbouw in gebruik genomen. Leverancier van deze ISONORT koelopbouw is Carrosseriebouw Jos Mulder uit Bunnik.


Bilal Chicken Centre BV heeft een vooraanstaande positie in pluimveeproducten in Europa. Zij zijn gespecialiseerd in het verwerken en produceren van pluimveeproducten. Door het dagelijks leveren van verse producten in heel Europa, en de strenge kwaliteitseisen die worden gesteld, kiest Bilal Chicken Centre BV voor een ISONORT koelopbouw.

Temperatuur geregeld vervoer
Met de ISONORT koel- en vriesopbouw kan Bilal Chicken pluimveeproducten gekoeld vervoeren. Het bijzondere aan dit voertuig is dat de ISONORT koelopbouw op een 28 tons voertuig is gebouwd.

Klantspecifiek en volledig gecertificeerd
De vloer, wanden en het dak van de ISONORT koel- en vriesopbouw zijn gevuld met een isolerend materiaal, waardoor koeltransport mogelijk wordt gemaakt. Alle beschikbare koel- en vriesopbouwen van het 3.5 ton tot 13.6 m trailersegment zijn klantspecifiek te bouwen. Tevens kan de opbouw voorzien worden van een ATP / FRC / Piek-certificaat. 

Vind hier de ISONORT dealer bij u in de buurt

Erkende dealers