ISONORT | Bunk Carrosserie en Wagenbouw | Brocacef

Bunk Carrosserie en Wagenbouw levert ISONORT aan Brocacef

Dealer: Bunk Carrosserie & Wagenbouw

Opgeleverd: Februari 2016

Eindklant: Brocacef

In 2013 scherpte de Europese Commissie de GDP richtlijn aan voor distributie van medicinale producten voor gebruik door de mens. Met ondersteuning van ISONORT dealer Bunk Carrosserie & Wagenbouw inventariseerde Thermo King Transportkoeling voor groothandel Brocacef de hiaten in de distributie van medicijnen naar ziekenhuizen en apotheken.

Middels een 100% elektrische koeling is het sinds 2015 mogelijk deze zgn. “last mile distribution ” uit te voeren. Voor de bakwagen werd de GDP-gecertificeerde ISONORT koelopbouw gekozen, waarbij de flexibele specificatie en sterke reputatie van ISONORT doorslaggevend waren. De ISONORT opbouw is volgens een onafhankelijk testprotocol in alle extreme omstandigheden (-30 °C en +45 °C) getest. De bakwagen is voorzien van hybride techniek zodat de koelmotor niet meer afhankelijk is van het toerental van de auto en zelfs met uitgeschakelde motor blijft koelen en verwarmen.
In 2017 wordt de GDP richtlijn omgezet naar wetgeving. Thermo King Transportkoeling staat samen met ISONORT klaar om aan de toenemende vraag naar GDP-gecertificeerde transportoplossingen te kunnen voldoen.

Bunk Carrosserie & Wagenbouw is in 1969 begonnen als eenmanszaak gespecialiseerd in aanhangwagenbouw. Het bedrijf is uitgegroeid tot een leverancier van totaaloplossingen op gebied van open, gesloten en geïsoleerde carrosserieën, evenals BE-opleggers. Bunk staat voor aandacht voor de klant, een goed advies en levering van kwaliteit.

Wij wensen Brocacef veel succes met deze mooie ISONORT koelopbouw!