Koelopbouw & vriesopbouw op maat samengesteld

Transportkoeling middels een koelinstallatie (ofwel een koelwagen, vrieswagen, koelopbouw of vriesopbouw) is noodzakelijk voor het vervoer van bijvoorbeeld bloemen en groenten, vis, ijs en vleesvervoer.

De koelopbouw of vriesopbouw van ISONORT biedt voor koeltransport een optimale oplossing. Van de koelopbouw zijn de vloer, de wanden en het dak  gevuld met een isolerend materiaal waardoor koeltransport uitstekend mogelijk wordt gemaakt. 

Lees meer over de koelopbouw van ISONORT op de pagina koelopbouw samenstellen

Koelopbouw

De koelopbouw maakt gekoeld transport van bijvoorbeeld bloemen en groenten mogelijk. ISONORT biedt hiertoe optimale mogelijkheden met de standaard ISONORT serie 250. Een aantal kwaliteiten zijn de goede isolatie, het grote laadvermogen en het lichte gewicht. Lees meer over de specificaties van de koelopbouw / vriesopbouw van ISONORT. 

Vriesopbouw

Met een koelopbouw kun je ook zorgen voor vriestransport. De koelinstallatie maakt vervoer van gevroren producten mogelijk, zoals voor visvervoer of ijsvervoer nodig is. Naast de standaard koelopbouw, is maatwerk ook mogelijk. Lees meer over maatwerk koelopbouw / vriesopbouw

Vind hier de ISONORT dealer bij u in de buurt

Erkende dealers