Koelcarrosserie voor geconditioneerd transport

Carrosserieën voor koeltransport worden gebouwd door ISONORT. Bij de bouw van een koelcarrosserie of vriescarrosserie werkt ISONORT merkonafhankelijk. ISONORT kan dus een koelopbouw realiseren voor ieder merk en type auto waarmee we de optimale koelwagen maken voor uw toepassing. Stel zelf uw koelcarroserrie of vriescarrosserie samen. Denk aan lamellen voor uw vriescabine of een scharnierbare zijwant voor uw vriesopbouw.

Koelcarrosserie

De koelcarrosserie, ofwel koelopbouw, maakt transportkoeling mogelijk. Uw koelvervoer is op maat in te richten. De carrosserie van de koelopbouw kan uitgerust worden met bijvoorbeeld tussenwanden, extra isolerende wanden, etc. Lees meer over de koelcarrosserie van ISONORT. De koelcarrosserieën van ISONORT maken geconditioneerd transport eenvoudig en kwalitatief hoogwaardig. Gegarandeerd een eindproduct van topkwaliteit.

Vriescarrosserie

De vries carroserrie van ISONORT is ideaal voor vervoer van ingevroren producten. Een aanwinst voor de voedingsindustrie en detailhandel. Een vriescarrosserie maakt koelvervoer mogelijk van bevroren goederen. De koelinstallatie van de carrosserie koelt namelijk ook onder het nulpunt. Ook hier kunt u dus de vriescarrosserie naar eigen wens samenstellen zodat de koelwagen geheel aan uw wensen voldoet.  

Vind hier de ISONORT dealer bij u in de buurt

Erkende dealers