Kies uw koelwagen opbouw

Steeds meer ondernemers kiezen voor de aanschaf van een eigen koelwagen opbouw. Slim, want dankzij deze investering kan het bedrijf rekenen op een enorme vrijheid in planning en vervoer. ISONORT biedt u de garantie op een hoogwaardige kwaliteit tegen een uiterst scherpe prijs. 

Geconditioneerd transport

Voor geconditioneerd transport van bijvoorbeeld bloemen, groenten, vlees, vis en ijs biedt ISONORT Nederland een ideale oplossing met onze geïsoleerde koelwagen of vrieswagenopbouwen. De vloer, de wanden en het dak van de koelopbouw zijn gevuld met een isolerend materiaal waardoor geconditioneerd vervoer uitstekend mogelijk wordt gemaakt. 

Specificatie Isonort Serie 250

ISONORT is leverbaar in nagenoeg alle denkbare opties. De standaard specificatie voor het 3.5 ton GVW segment is de ISONORT Serie 250, deze is meer dan compleet. Neem contact op met de dealer over de standaard specificaties van de ISONORT Serie 250 en kies voor een uiterst complete koelwagen.

Maatwerk Isonort

Alle beschikbare koelwagen en vrieswagen opbouwen van het 3.5 ton tot 13.6 meter trailersegment zijn klantspecifiek te bouwen. Vertel onze dealers wat uw wensen zijn en ontdek meer over de maatwerk mogelijkheden waarmee we de indeling van de koelwagen naar uw behoefte inrichten.

Certificaten

De koelwagen opbouwen van ISONORT zijn voorzien van een ATP-keurmerk met FRA- en FRC-kwalificatie. Tevens zijn de opbouwen TÜV-gekeurd en voorzien van PIEK-certificaat. Lees meer over deze certificaten voor geconditioneerd vervoer op de pagina over ISONORT.

Vind hier de ISONORT dealer bij u in de buurt

Erkende dealers